Εισαγωγή στο Photoshop

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν όλα τα βήματα, από την εγκατάσταση του προγράμματος μέχρι την δημιουργία σύνθετων έργων με έμφαση στις τεχνικές λεπτομέρειες και το εύρος επιλογών που προσφέρει το πρόγραμμα. Η εκμάθηση και εμπέδωση, μέσα από την πρακτική εφαρμογή, μιας μεγάλης γκάμας επιλογών που προσφέρει η πλατφόρμα για επεξεργασία εικόνων αλλά και γραφικών. Η εκμάθηση θα ξεκινήσει από μηδενική βάση και θα έχει κλιμακούμενη δυσκολία.

Διάρκεια 32 ώρες

Ημερομηνίες Υλοποίησης: 20, 25, 27 Ιουνίου και 2, 9, 16, 23, 30 Ιουλίου και ώρες 17:00 - 21:00

Απευθύνεται

Απευθύνεται σε όλους τους χρήστες, (σπουδαστές, φοιτητές, επαγγελματίες, ανέργους και εργαζόμενους) με περιορισμένες γνώσεις στην ψηφιακή επεξεργασία εικόνας, που επιθυμούν να χρησιμοποιούν με ευχέρεια την εφαρμογή και να βλετιώνουν και να επεξεργάζονται τις φωτογραφίες τους.

Στόχος

Στόχος του σεμιναρίου είναι να εκπαιδευτούν οι συμμετέχοντες στην γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση της διασημότερης και ευρέως χρησιμοποιούμενης πλατφόρμας επεξεργασίας εικόνων και γραφικών το Adobe Photoshop 

Τα οφέλη σας

Μετά το τέλος του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν χρωματικές και τονικές διορθώσεις εικόνων, αλλαγή διαστάσεων εικόνων, φωτομοντάζ, ρετουσάρισμα, δημιουργία αφισών. 

Θεματικές ενότητες

  • Εγκατάσταση του προγράμματος και εισαγωγή στο μενού επιλογών
  • Εισαγωγή στα Layers - Χρωματικά μοντέλα
  • Εισαγωγή στα φίλτρα
  • Animated text και γραμματοσειρές
  • Δημιουργία σύνθετων εικόνων
  • Εισαγωγή εφέ σε αντικείμενα
  • Γραφιστικές εφαρμογές
  • Project δημιουργίας αφίσας με την χρήση τεχνικών που διδάχτηκαν

Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 200,00€

Εκπαιδευτής

ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Ο κος Θρασύβουλος Φαρμάκης είναι καθηγητής Πληροφορικής γεννημένος στο Βόλο. Ολοκλήρωσε της σπουδές του στο τμήμα "Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών” του ΤΕΙ Ηπείρου το 2010 και στην συνέχεια έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο ΤΕΙ Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Staffordshire Univercity από όπου και παρέλαβε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα. Έχει δουλέψει ως εκπαιδευτικός στο ΙΕΚ του Δήμου Βόλου καθώς και σε ιδιωτικά σχολείο και εκπαιδευτικές δομές του Ν. Μαγνησίας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με τον τομέα της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και του Προγραμματισμού και έχει σημαντικές διακρίσεις με τις ομάδες του σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Βόλος: Φερρών 65, Τηλ. 2421038333, Υπεύθυνη κα Χρυσοβέργη Μαριάννα