Σεμινάριο Barber

Το κούρεμα και το ξύρισμα αποτελεί μία από τις βασικές ανάγκες ενός άντρα! Για αυτό τον λόγο πλέον το Barbering είναι κάτι παραπάνω από επάγγελμα, είναι μια κουλτούρα και μια μορφή τέχνης. Το σεμινάριο barbering βασίζεται στην τέχνη της παλιάς σχολής προσαρμοσμένη στους σύγχρονους καιρούς, μια τέχνη όπου έχει έρθει να καλύψει τα κενά στον τομέα της ανδρικής περιποίησης.

Διάρκεια 3 ώρες

Έναρξη: Κυριακή 2 Δεκεμβρίου (18:00 - 21:00)

Απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές/στριες και απόφοιτους σχολών κομμωτικής που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, σε επαγγελματίες του χώρου που θέλουν να γνωρίσουν τα μυστικά του παραδοσιακού μπαρμπέρη 

Στόχος

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αντιληφθούν τις νέες τάσεις στο παραδοσιακό ανδρικό κούρεμα, στην περιποίηση της γενιάδας και στο ξύρισμα με φαλτσέτα και κομπρέσες.

Θεματικές ενότητες

  • Επιλογή κατάλληλων εργαλείων Barbering
  • Οι νέες τάσεις στο Modern Barbering
  • Περιποίηση γενειάδας και αντίστοιχα προϊόντα
  • Παραδοσιακό εγγλέζικο ξύρισμα με φαλτσέτα και κομπρέσες

Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 30€

Εκπαιδευτής

Χαϊκιάν Παύλος: Ο κος Χαϊκιάν Παύλος αποφοίτησε από την σχολή Αμάραντου στην Αθήνα και από την αρχή της σταδιοδρομίας του έδειξε την προτίμησή του για το ανδρικό κούρεμα με αποτέλεσμα να εξειδικευτεί στο barbering. Συνέχισε την εκπαίδευσή του με συμμετοχή σε πολυάριθμα σεμινάρια γνωστών εταιρειών και συνεχή ενημέρωση στις νέες τεχνικές και τάσεις της μόδας στο ανδρικό κούρεμα καθώς και στο παραδοσιακό αντρικό ξύρισμα με φαλτσέτα. Παράλληλα με την επιμόρφωσή του, το 1999 δημιούργησε το πρώτο κατάστημα PAULOS THE BARBER SHOP, το οποίο εδρεύει έως σήμερα στον Πειραιά στην οδό Δραγούμη και πλέον ανήκει σε ένα από τα πιο σύγχρονα barber shopsτης Αθήνας με ολοκληρωμένες παροχές και υψηλές υπηρεσίες για τον άντρα.

Δήλωση Συμμετοχής

Κατεβάστε την Δήλωση Συμμετοχής ΕΔΩ και αποστείλλετέ την με email στο plus@dimitra.gr 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Λάρισα: Τηλ. 2410 554026, οδός Παλαιολόγου 19 (πλατεία ΟΣΕ) Υπεύθυνη κα Κορδελά Ελευθερία.