Πραγματοποιήσαμε μια ανασκόπηση των καλών πρακτικών για τη μείωση των αποβλήτων τροφίμων στον τομέα της εστίασης στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Ιταλία.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με βάση δευτερογενή δεδομένα όπως: εκθέσεις εμπειρογνωμόνων, δηλώσεις, δημοσιεύσεις στον Τύπο/βιβλία/online news.
Στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Ιταλία, εντοπίστηκαν 13 πρακτικές για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων στον τομέα της εστίασης. Καλύπτουν διάφορες πτυχές που κυμαίνονται από τη μεταφορά, την αλυσίδα εφοδιασμού, την ευαισθητοποίηση της κοινότητας και συγκεκριμένες δράσεις στην τοπική πραγματικότητα.
Κατεβάστε το Ενημερωτικό Δελτίο από εδώ